Tastea, gespecialiseerd in luxe thee blends lanceert vandaag een wel heel bijzondere thee: Chai Dubai. Een rijk gevulde kruidenthee met ceylon, groene munt, dadel, cardamom, saffloer bladeren en eetbaar bladgoud. Ja je leest het goed, fuck-ing goud. En eetbaar ook nog. Niet om je vinger, niet om je pols, niet om je nek. Nee in je thee en daarna in je maag. Rich-bitch-feeling all over the place! En ik moet zeggen dat bladgoud smaakt me prima. De thee is kruidig van smaak, maar niet té. Geen zorgen dus, je hebt niet het idee dat je net een bakje potpourri naar achter hebt gekiept en de thee heeft door de groene munt een licht frisse nasmaak, very tastea dus!
Ik miste glitters!
Nu ik moeder ben zijn er veel dingen veranderd aan mezelf. Ik draag nu bijvoorbeeld veel minder sieraden. Toen Alix net geboren was wilde ik geen sieraden meer dragen omdat ik bang was haar ermee open te halen en nu ze al bijna 4 maanden is laat ik het maar even zo aangezien ze constant aan m’n oorbellen trekt, met alle gevolgen van dien. Je kan dus wel stellen dat ik me kaal voel. En ja, ik heb eerder al een blogje geschreven over m’n haarverlies, dus dat ook, maar ik voel me ook kaal zonder al die glitters om me heen. Ik ben nou eenmaal deels Surinaams…
Cadeau voor een ander of voor jezelf?
Dat ik mezelf nu kan vermaken met glitterende thee is helemaal top! Wie heeft er dan nog een gouden ring nodig? Ik nog steeds hoor, zo eentje ter verloving (Borai ik hoop dat je dit leest. Love you). Maar je kan de thee natuurlijk ook delen met je vriendinnen tijdens een home-made high-tea. Hoe leuk is het om er zelf een te hosten en je vriendinnen te verrassen met deze bijzondere thee? Of de thee cadeau te doen aan iemand die jij goud waard vindt? (Je kan dit gebruiken als meest slechte openingszin ever. Thank me later. Or not).